Stanovi


OSNOVNI PODACI O STANU

OPIS STANA

PRODAJEMO  LEP TROSOBAN STAN NA PRVOM SPRATU OD MOGUCA DVA SPRATA.ZGRADA JE OGRADJENA I POSEDUJE MANJE DVORISTE.ISPRED ZGRADE JE OBEZBEDJEN PARKING.
NEKRETNINA SE SASTOJI OD PROSTRANOG  DNEVNOG BORAVKA  I TRPRZARIJE SA KOMPLETNO OPREMLJENOM KUHINJOM KOJA IMA PRIRODNU VENTILACIJU.
U PRVOM DELU STANA IMA TOALET KOJI JE PROSTRAN SA UMIVAONIKOM I WC ŠOLJOM, I U KOJI MOZE DA STANE VEŠ MAŠINA.
DVE SPAVACE SOBE I VELIKO KUPATILO SU HODNIKOM ODVOJENE OD PRVOG DELA STANA.JEDNA SPAVACA SOBA IMA VELIKI PROZOR SA PUNO SVETLOSTI I UGRADJEN AMERIČKI PLAKAR.PREKO PUTA TE SOBE JE PROSTRANO KUPATILO SA SVIM SANITARIJAMA ,TUŠ KABINOM I MESTOM ZA MESINU ZA VEŠ.DRUGA SPAVACA SOBA KOJA JE TAKODJE PROSTRANA I KOJA IMA UGRADJEN AMERICKI PLAKAR  IMA IZLAZ NA TERASU KOJA JE VELIKA OKO 10M2, KOJA  JE ZASTAKLJENA SA PVC STOLARIJOM I SAMO JEDNIM DODIROM SE KLIZNA VRATA OTVARAJU I TERASA SE PRETVARA  U  VAŠ MALI " RAJ".U STANU JE PRVOKLASNI PARKET I PLOCICE.
STAN JE BEZ ULAGANJA,EKSTRA SREDJEN I VREDAN VASE PAŽNJE ZBOG ODNOSA KVADRATURE I CENE STANA.KOMPLETNA KUHINJA I DVA AMERICKA PRVOKLASNA PLAKARA ULAZE U CENU NEKRETNINE.
NEKRETNINA JE UKNJIZENA NA VLASNIJA I BEZ TERETA JE.
SIFRA 78019
AGENT VESNA 065-5000-530

Pregledaj zapamćene nekretnine Zatvori prozor